Elsas Dagbok

Humöret är det inget större fel på! 

Godmorgon fina!

Idag är jag hemma och vabbar…Elsa har fått sån hosta…igen. Tydligen går det feber och hosta bland många…Febern gjorde vi klar med i förra veckan så den behöver vi inte ha tillbaka…

Humöret är det då inget större fel på. Hon är den där alldeles makalöst underbara lilla treåring som enligt henne själv kan och vet det mesta, hahahaha.

Ena stunden strålande glad för att nästa sekund bryta ihop över att hon inte får ta in spjälsängen som hon hade när hon var plutt….

Hoppas hostan ger med sig fort denna gången. Tur att vi har medicin som hon inhalerar. Nu har hon äntligen fattat hur hon ska andas in den.

Ikväll blir det ett fabrikspass för min del. Det ser jag fram emot! Vad gör du idag?

Kram från oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Hoppas hon kryar på sig snart! ♥
    Det var längesedan jag var inne och kommenterade någonting, kände nu att jag saknade dig.
    Fan vad grym du är med träningen, så kul att jag har följt med från första början. Du är en sån inspiration för väldigt många!

    Hoppas ni får en fin dag!
    Kram ♥

    1. Josephine

      Men fina du! Tack snälla du! Jag är ju också dålig på att kommentera men jag finns ju där och läser även fast jag inte lämnar nått avtryck. Skärpning på mig! Va roligt att du tycker att jag inspirerar. Det gör mig mer än glad! Det gör mig lite stolt faktiskt? Jag älskar ju att träna. Det är så härligt på många sätt och vis! Ha en fin dag du vackra kvinna och stor l
      Kram❤