Elsas Dagbok

Vilken träningsmånad! 

Godmorgon fina!

Här sitter jag och äter frukost…Elsa vaknade halv sju och skulle upp…sen gick hon in i vardagsrummet, la sig i soffan och somnade om…så här sitter jag i min ensamhet, hehehe.

Vilken rackarns bra träningsmånad som januari var! Jag körde 24 tillfällen under den långa månaden vilket känns så himla bra i både kropp och knopp. Jag känner mig stark! 

Vissa kanske tänker och tycker att det är ju väldigt mycket och att hon borde nog vila mer…men…jag känner och lyssnar på min kropp och jag vilar när det behövs. 

Jag har en gång gjort det dumma misstaget och tränat (under min fotbollskarriär) när jag inte borde och det gick inte så bra…så tro mig…jag har lärt mig att lyssna på min kropp.

Nu ser jag verkligen fram emot träningen i februari…Känner mig motiverad och peppad inför vad som komma skall. 

Satt och kollade på bilder från när jag sprang AXA kvartsmaraton och du vad jag längtar att få springa det igen och vad jag längtar till ÅRE!

Som tur är så får jag snart återse mitt älskade ÅRE. Vi åker nämligen dit till påsk och gissa om jag längtar! Hoppas det går ta sig en löprunda på fjället…annars får jag pulsa omkring i snön och njuta utav det:) Soon we will be back…

Ha en fin dag! Du är värdefull!

Kram Jossan


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.