Elsas Dagbok

Att oroa sig i förväg…

Hallå fina!

Att oroa sig i förväg är något som jag är lite av en specialist på…borde få ett diplom eller nått, hihihi.

Jag oroar mig och så visar det sig i slutändan att jag oroat mig alldeles i onödan…

Sedan jag bokade in tiden för att kolla upp några märken/födelsemärken på min kropp så har oron smygit sig på. Ibland har jag t o m haft fjärilar i magen utav oro.

Jag bokade in tiden före jul så det är några dagar att oroa på sig på och slösa energi som jag kan lägga på andra roliga saker.

Idag hade jag alltså tid i Gävle på Läkarhuset (går aldrig mer till Hofors HC) hos en superbra läkare. Jag har hört mycket gott om honom så jag kände att det var värt att åka till Gävle och bli tagen på allvar.

Han kollade noga genom min kropp och jag fick visa upp de märken som jag var orolig för. Jag trodde att jag säkerligen skulle behöva ta bort nått men icke! Märkena var inte farliga så de får sitta kvar och pryda min fina kropp.

F n så skönt det kändes. Flera dagar obefogad oro flög sin kos och jag kände mig så rackarns mycket gladare. Och jag behöver ju inte ha nått träningsuppehåll heller…Yes på den!

En sak är säker…jag måste sluta oroa mig för sånt som inte inträffat. Inte det enklaste men så länge jag är medveten om det så kan jag bara bli bättre på att inte oroa mig.

Så nu sitter jag på Waynes och avnjuter lite mat. Njutbart är bara förnamnet…Önskar dig en fin dag!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag är också expert på att oroa mig för massor av saker som förmodligen aldrig kommer att inträffa. Men jag kan inte låta bli, oroskänslan äter upp mig inifrån vissa gånger.
    Skönt att höra att din oro var obefogad denna gången också! :)
    Kram

  2. Eva Edenhag

    Ja tänk om vi kunde lära oss, att ta ut glädje i förskott ist ? Det värsta som kan hända då, är ju att man blir besviken, men då har vi ju iaf varit glada innan. ? Härligt att inget av märkena, är nåt att oroa sig över. Kram