Elsas Dagbok

Jag höjde rösten till min man…

Godmorgon fina!

Så skönt med ledig fredag…jag sitter uppkrupen i soffan och skriver till dig. Har just gjort en brasa och resten av familjen ligger och sover.Det är riktigt kallt ute för att vara hos oss. Igår kväll kröp celsius ner mot -30 grader! Det har aldrig hänt så länge jag kan minnas sedan jag flyttade hit. Nu var det endast -25 grader ute…en morgonjogg kanske? Hahahaha, skojas bara!

Igår så gjorde vi vår första hemmagjorda bearnaisesås! Och vi lyckades på första försöket. Och god blev den också! Yes på den:)

Men du skulle ha sett oss…Jag vispade så armen höll på att släppa från fästet och Mange likaså. Det såg inte lika enkelt och fint ut som när tv kockarna ”slår en bea.” Vi var även ner på golvet med bunken en sväng och vispade, hihihihi!

Jag höjde t o m min röst några gånger till min man (förlåt) under the såsmaking…Jag ville inte att såsen skulle skära sig så jag sa väl till bestämt att han inte fick hälla i smöret för fort…hihihihi. Jag blir ju så rackarns het när det gäller, gaaaaah!

Efteråt var jag helt slut! Jag hade svettpärlor i pannan. Mange han skrattade gott åt vårt tilltag och jag var bara helt slut. Men det var det värt…för rackarns så god den blev. Det var första men inte sista gången kan jag lova.Mumsmums…

Idag blir det en trevlig fredag. Ska iväg och träna på Fabriken efter frullen. Min härliga vän Anna ska med. Jag har gjort ett program som vi ska köra skiten ur oss efter…härligt!

Sen har vi bjudit hem några vänner på middag ikväll…så mysigt! En bra dag…

Önskar dig en din fredag. Och kom ihåg fredagsfys före fredagsmys;)

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Jag älskar teamwork, det är nåt som vi funkar så fantastiskt bra i, så roligt o dessutom går det ju dubbelt så fort ?
    Nej fredagsmys kommer inte före fredagsmys, i dén här familjen , vi myser o fysar lite som det kommer ???
    Nu åker vi upp till Vemdalen, o har det lite härligt. Hoppas ni får en riktigt trevlig helg. Kram på er alla tre ?❤