Elsas Dagbok

Årets sista blogginlägg…en tillbakablick på 2016…

Godmorgon fina du!

Tack, tack, tack för att just du följer och läser våran blogg. Det betyder så mycket för mig och det gör mig glad.

Nu är det årets sista dag…Året 2016 nalkas sitt slut och 2017 påbörjas…

Året 2016 kommer jag att minnas som det år när jag vågade följa min hjärna och mitt hjärta fullt ut. Året när jag verkligen visade mitt mod i mycket. Ett år som jag är stolt över!

Jag har som förra året intervjuat mig själv och här kommer den intervjun…håll till godo!

Vad är du mest stolt över 2016?

Utan tvekan att jag sa upp mig från Polisen och började ett nytt jobb. Det är något som jag är så rackarns meggastolt över. Stolt över att jag lyssnade på mig själv och ingen annan. Stolt över att jag vågade och visade mod. Jag var modig under 2016 och det kommer jag att fortsätta med under 2017 också.

Jag är även rackarns stolt över min nya livsstil som numera är träning och hälsa. Jag har utvecklat min löpning och jag har fått ett betydligt hårdare pannben. Jag är starkare i min knopp och i min kropp. Tror inte jag varit så här stark på väldigt väldig länge. Nu ser jag fram emot alla lopp som ska genomföras under 2017, hepp hepp på den!

Vad gjorde dig ledsen under 2016?

Jag skrev i den förra krönikan för 2015 att ”måtte världen bli bättre 2016….” Världen har inte blivit bättre. Världen är på många ställen ett helvete på jorden och det gör mig illamående och mer än ledsen. Alla krig som utspelas på olika ställen i vår värld. Det är svårt att förstå att människan är så ond. Att se alla barn som far så fruktansvärt illa är mer än jag klarar av… Sånt gör mig väldigt ledsen.

Vad gjorde dig glad?

Att jag slutade som polis! Det är hemskt men det är sant. När jag satte mig ner och skrev min uppsägning så blev jag många kilo gladare och den där klumpen som jag känt i magen under många år försvann på en gång.

Jag är även glad över mitt nya jobb vilket jag trivs så rackarns bra med.

Att jag vågade utmana mig själv och börja inse att inget är omöjligt inte ens för en 40 plussare. Att jag sprang en massa springtävlingar och fixade det.

Jag är även glad över att få ha min familj kring mig. En familj som ger mig kraft och mod till att våga göra saker. En familj som peppar mig och finns där för mig i vått och torrt. Jag är även mer än glad över att få vara mamma till Elsa…den goaste och bestämdaste lilla tjejen som finns (enligt mig och hennes pappa;)

Vilken är din största insikt under 2016?

Att man ska leva här och nu! Och att allt går bara du vill. Våga och mod är mina nya mantran.

Vad ser du fram emot under 2017?

Att vara den bästa mamma till Elsa och bästa frun till Magnus, att vara den bästa versionen av mig själv, att våga ta ut svängarna, träna hårt och målmedvetet samt att jag ska springa en massa roliga springlopp!

Jag är även peppad över en liten resa som vi ska göra i mars (mer om den sen) och självklart över sommarsemestern som till stor del ska tillbringas i Åre….

Jag ser även fram emot om än med skräckblandad förtjusning när Greger (björnen) ska vakna ur sitt ide. Det ska bli intressant att se om han går samma lov som han gick förra året… Jag vill faktiskt se honom, men då när jag sitter i bilen, hihihihi.

Vad har du för drömresemål för 2017?

Jag skulle så rackarns gärna åka på en träningsresa utomlands. Det är en av mina stora drömmar och någon gång kommer den att förverkligas…

Nu vill jag önska dig ett GOTT NYTT ÅR och jag hoppas att du får ett underbart 2017. Jag vill uppmuntra dig till våga mera och visa ditt mod. Du kan och vågar mer än du anar och du är starkare än du tror. Glöm aldrig det! 

Vi hörs nästa år…

Kram Jossan

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.