Elsas Dagbok

Dubbla träningspass och en varg…

Godmorgon fina!

Så skönt det är att ha semester denna veckan. Det är topnotch liksom och det behövdes verkligen. Jag har en tendens utav att ge så mycket av mig själv på jobbet och till andra att jag måste återhämta mig emellanåt. Det blir både på gott och ont. Så därför passar det ypperligt med med vecka med att bara vara och ta dagen som den kommer. Det är lyx och återhämtning för mig. 

Igår blev det dubbla träningspass! Jag passar på när det klaffar med övriga familjeplaneringen. Jippi! 

På förmiddagen åkte jag och Elsa ner till Fabriken och jag körde ett pass med styrka. Blev 6 olika övningar…3 varv…första varvet 45 sek, andra varvet 30 sekunder och tredje varvet 20 sekunder. Gött som tusan! Heja Elsa!Att vila och fylla på depåerna har denna brud insett är ett måste för att orka…hihihi. 

När mannen i huset kom hem så åkte jag ner och rev av ett intervallpass på löpbandet. Har hittat ett nytt intervallpass som jag testade. 

Det bestod av tre intervaller…40 sek, 60 sek och 80 sek med 1 minuts gåvila mellan. Du ska springa järnet! Detta upprepade jag i 3 varv. Och så uppvärmning och nedvarvning förstås. Nöjd tjej efter dubbla träningspass.

Idag är det vilodag från träningen. Jag och min fantastiska sidekick Elsa åker till Valbo. Hon ska visst köpa sig en varg…jag ska köpa tvål, hihihihi, snacka om kontraster…

Önskar dig en härlig dag!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Oj oj oj, vilken ork o energi ?? Meeeen här finns det oxå en.massa energi, jag gick i ” rask ” takt till Tjäderbergsvägen o vände! !! Underbart väder, om än lite blåsigt, sen är det lite lurigt när snön lagt sig över den isiga vägen. Hoppas.ni hittar det ni söker i Valbo idag, kanske vi stöter på varandra. Ha en fin dag. Kram