Elsas Dagbok

”En sak ska du ha jävligt klart för dig…

här ska jag aldrig bo!”

Det var precis de orden jag sa till kollegan den där första gången jag som polis kom till ”hålan” Hofors…

Ja vad säger man…det är aldrig försent att ändra sig. Och man ska aldrig säga aldrig för du vet aldrig när ödet vill annorlunda.

Så var det i alla fall för mig…Trodde inte att jag någonsin skulle bo i Hofors av alla ställen. Men tji där fick jag så jag teg…

Ödet ville att jag skulle träffa en man som hela sitt liv bott i Hofors och det visade sig att han var ju helt perfekt enligt mig.

Jag fick bit för bit se det fina med Hofors och dess omnejd. Jag fick lära känna rackarns trevliga människor. Och tänk…jag som inte trodde det bodde trevliga människor här. Korkade jag!

Idag är jag mer än stolt över att få vara del av denna finfina ort. Så rackarns glad och tacksam för att jag får leva och verka här tillsammans med alla andra. 

Så stolt över att Hoforsborna tillsammans är med och bidrar nå se in i norden mycket till Musikhjälpen 2016! 

Så stolt över alla fantastiska människor som öppnar sina hjärtan och bjuder på sig själva. 

Så stolt över er alla som på nått sätt motiverat oss att skänka pengar genom att hitta på alla möjliga upptåg…allt från att cykla till Örebro, köra skoter till Jokmokk, springa omkring i blöjor eller vaxa kroppen:) 

Så stolt över alla som skänker pengar, bidrar med auktioner och bjuder på auktionerna.

Så stolt över dig Marita Söderström trots att jag aldrig träffat dig! Du är en helt makalös kvinna med hjärtat på rätta stället.

Du har med ditt engangemang Med Kärlek Från Hofors gjort så att alla gått man ur huse för att visa hur rackarns bra vi är här i Hofors. Du har sett till att Hofors hamnat på allas läppar. Du har sett till att vi alla har något gemensamt att prata om. Du har öppnat våra hjärtan och du har sett till att barnen som lever i krigets hemska värld ska ha rätten att få gå i skola. 

Om inte du Marita blir Hofors Eldsjäl då ska ingen annan bli det heller. Du är den perfekta vinnaren alla kategorier och så tycker jag att vi utnämner alla som varit med och bidragit till eldsjälar också!

Tack Marita och tack alla fantastiska människor som bidrar till att göra världen till en bättre plats! 

Heja Hofors! Vi är fantastiska! 

Läs gärna mer HÄR!Just nu!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Jag har oxå varit en av dom, som ansåg, ar i Hofors kan man inte bo. Mina barn fick på inga villkors vis ens åka till Hofors,,inte en för att hälsa på en kompis. Sen träffade jag Stig, som aldrig bott nån annan stans, sen blev det som det blev. Bra, riktigt bra ? Vi hade tur du o jag. ?