Elsas Dagbok

En mindre bra dag med en skön avslutning…och så lucka nr 14 förstås…

Godmorgon fina!

Igår avslutade jag dagen med ett fabrikspass på Aktiverafabriken…magiskt roligt och rackarns jobbigt…precis som det ska vara!

Jag är så glad att jag hängde på det passet och körde skiten ur mig för det behövdes efter min gårdag. Jag behövde rensa hjärnan!

Som pricken över dagen så tappade jag bort inpasseringstaggen till fabriken…men som tur var så hittade jag den ute på skolgården! Yes! 

Det positiva med dagen (förutom träningspasset) var ändå Elsas första riktiga lucia…Det gick så bra till en början…men när hon såg mig så spatserade hon fram till mamman och där skulle hon vara i min famn. 

Efter en stund fick jag tillbaka henne till de andra sötnötarna som stod stilla och sjöng…men då kom hon på den briljanta iden att börja kasta snö, hahahahahaha! Underbara Elsa, sötaste Lucian…den snöbollskastande Lucian…

Och nu till dagens lucka…lucka nr 14…Prata med en person du inte känner.

Intressant!

Lycka till! Och ha en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Naturbarn, de e Elsa de , ?Dagens goda gärning avklarad, sitter på akuten med min dotter. Då kommer det in en kille som bad mig om hjälp med sin telefon, klart man försökte hjälpa till, men jag är ju inte så slängd i arabiska, med det går att gestikulera oxå. ?