Elsas Dagbok

Milen, Glöggmys…Och snällkalendern lucka nr 5…

Godmorgon fina!

Igår så sprang jag milen…det gick verkligen lätt som en plätt! Känslan av att aldrig bli trött i varken knopp eller kropp den är så rackarns fräsig och häftig. Önskar att alla fick uppleva den nån gång. 

Det var en underbar vinterdag och vädret var enligt mig näst intill perfekt. Det var bara den där gula grejen som brukar lysa på himlen som jag saknade.

Jag kände mig så urbota stark och löpningen flöt på så lätt. Jag är helt övertygad om att det beror på min träning på Aktiverafabriken där jag verkligen tränar hela kroppen. 

Jag tränar ju både pulshöjande och styrka på en och samma gång och det passar mig som handen i handsken och jag tror det gör susen för löpningen. Fasiken vad jag är stolt över mig själv!Heja Jossan!

På eftermiddagen åkte vi till bästa Eva och Stig för det årliga glöggmyset. De bjuder in hela byn och det är så trevligt att träffa alla. Så redo för glöggmyset…Så mycket gott! Finaste tomten välkomnade oss…

Så vi har haft en rackarns bra och skön helg. Hoppas din har varit det också!

Nu till dagens lucka i snällkalendern, lucka nr 5….kastrullock tack;)Gör något snällt för någon du inte känner så bra…

Det fixar vi självklart! Nu kör vi måndag hela dagen! 

Ha en riktigt fin dag och om det känns drygt att det är måndag så kom ihåg att utan måndag blir det aldrig fredag…:)

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vilken härlig helg, det måste även jag instämma i ? Att kunna träna, eller motionera o känna att man mår så mycket bättre, det är riktigt skönt. Visst är det himla roligt, att träffa alla grannar, på en o samma gång, rack för att ni kom ?? Dagens uppdrag ska vi väl klara av ? Kram