Elsas Dagbok

Gallstensanfall! 

Godmorgon fina!

Direkt efter mellis (mellanmålet) på fritids igår eftermiddag så drabbades jag utav ett gallstensanfall!

Jag har det inte konstaterat av läkare men alla symtom stämmer in och det inträffar endast när jag ätit vissa saker som jag inte tål så bra.

Igår var det oskalad gurka som utlöste anfallet…

Detta är något som jag haft ett flertal gånger och det är samma skit som min pappa hade. Jag minns hur rackarns ont han brukade ha och nu verkar jag ha samma lika. Läste att det fanns en ökad risk att få det genom ärftlighet…

Det gör så in i bängen ont. Det går liksom inte att beskriva. Ena stunden vill jag bara ligga ner, nästa stund vill jag stå och i nästa stund vill jag sitta framåtböjd och bara profylaxandas, lite som att föda barn…

På kvällen så blev jag omhändertagen av Doktor Elsa…den sötaste lilla doktorn ever. Hon tog blodtrycket, gav spruta, tittade mig i örat, lyssnade på hjärtat och la ett bandage runt handleden. Hade jag inte ont i magen? Hahahahahahahahaha! Hon, doktor Elsa undersökte mig noga. Även pappan blev patient. Han hade visst ont i foten…han fick sig också en undersökning och en spruta. 

Elsa säger att hon ska bli doktor när hon blir stor och ta hand om sina patienter. Hon ska visst bli barnläkare, bra val. 

Som tur är så är jag bättre idag men jag kommer att undvika gurka!!!

Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.