Elsas Dagbok

Nu behöver jag din hjälp! 

Godmorgon fina!

Igår hade jag en mindre bra start på veckan…

Jag råkade bryta sönder Elsas rosa paraply på morgonen när vi skulle till dagis så hon bröt ihop i krokodiltårar. När vi kommer till dagis inser jag att jag glömt hennes vattenflaska och underställströja. När jag kommer till jobbet får jag ett jobbigt telefonsamtal…Tack måndag! 

Dagen avslutades i alla fall bättre med ett braigt intervallpass på löpbandet…

På kvällen satt jag i soffan efter det Elsa somnat och funderade lite och kände att jag ville hjälpa en annan människa…Då kom jag på att jag så gärna vill hjälpa fina och snälla Jannice!

Jannice är en superdupertrevlig tjej, fru och mamma till tre söta tjejer. Jag har lärt känna henne genom bloggandets värld. Hon är en av de mest godhjärtade personer som jag träffat i cyberspace.

Det är nu du kommer in i bilden… Jag behöver din hjälp! Jag vill att du och jag hjälper Jannice med en dröm som hon har. Drömmar är så viktiga att ha och att få möjligheten att uppfylla dem är ju ännu bättre. 

Jannice är med och tävlar om att bli hårmodell, så spännande och roligt! 

Så snälla du, ta en minut av din tid och gå in och rösta på Jannice och hjälp henne att uppnå sin dröm. Gör nått snällt för någon du aldrig träffat. Det kommer att kännas bra i din mage och ditt hjärta, jag lovar! 

Klick bara HÄR så kommer du till röstningen! Superenkelt ju! Du kan rösta en gång per dag…Så vad säger du? Nu hjälper vi finaste Jannice att nå en dröm som hon har. High five på den! 

Nu tänker jag ha en bättre tisdag än måndag! Kom ihåg att du är värdefull och ha en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.