Elsas Dagbok

Jag minns inte hur man gör! 

Hallå där!

Nu har jag en mycket välförtjänt lunchrast efter att ha halkat omkring på isiga underlag…det kanske är dags att införskaffa en hjälm?

På lördag är det äntligen dags! Dags för avskedskonsert med KENT. Det svider lite i hjärtat att de ska sluta…men jag är i alla fall uberlycklig över att jag ska få se deras sista konsert, woop woop! 

Sen att vi, jag och Anna ska göra en heldag och en helnatt i Gävle gör det hela ännu roligare. Morsor på vift, hahahahahaha! 

Jag minns inte hur man gör när man går ut på stan och på lokal längre…förmodligen sitter de gamla takterna i;) men som småbarnsmamma så kommer jag väl att vilja gå hem och sova klockan 22:) hoppas i alla fall att jag träffar på några gamla uvar från ”min tid i stan” Jag verkar inte minnas hur man klär upp sig längre heller, hahahahahaha! Det blir ett intressant dygn i Gävle…;)

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Hoppas verkligen att ni får en kanonkväll, men akta dig för dina gamla kollegor, du kommer väl ihåg hur man gör med personer som sitter o sover i ett hörn. ???

    1. Josephine

      Sitter jag och sover i ett hörn så skyller jag på att jag är småbarnsförälder?????? Nej det är ingen fara…jag ska träna dan efter så det blir lugnt! Tack snälla❤️