Elsas Dagbok

Till dig Elsa på din treårsdag❤️

Den vackraste stunden i livet var den när du kom…Även den mäktigaste och den mest efterlängtade…Nyfödd…

Idag fyller du år Elsa! Våran fantastiska lilla dotter, du som förgyller och berikar våra liv.

Den 15 november 2013 klockan 06:55 så såg du dagens ljus för allra första gången när du kom ut genom mammas mage med ett skrik som fick Ronja Rövarsdotter vårskrik att blekna i jämförelse. 

Min första tanke var att jag tyckte det var så skönt och tryggt att höra ditt skrik. Jag minns hur jag tänkte att du hade starka lungor. Det visar du fortfarande ibland med jämna mellanrum;)

Jag minns hur jag såg på dig och fylldes med en sån enorm lycka och en obeskrivlig kärlek som jag har med mig varje dag, varje minut och varje sekund. 

Du nockade din mamma totalt med alla de känslor som du förde med dig. De var en virvelvind av känslor som jag inte trodde fanns. Det var känslor som aldrig upphör att existera. Den kärleken jag känner för dig Elsa är för alltid, to infinity and beyond…

När du kom till oss blev mitt liv komplett. Du lär mig nya saker varje dag om livet, du får mig att göra bra val i livet, du får mig att vara en bra mamma och medmänniska, du gör mig stark och skör på samma gång. 

Stark i den bemärkelse att jag kan gå genom eld och vatten och över land och hav för dig, inget är omöjligt för mig och skör genom att mitt hjärta går i tusen miljoner bitar när du är sjuk eller att någon varit dum mot dig på dagis eller när du slår dig. 

Elsa, du är fantastisk på så många sätt. Du har en härlig humor, du är snäll, busig, omtänksam, kärleksfull, hjälpsam, glad, pratig och goast i hela världen. 

Jag älskar när du vaknar på morgonen, lägger dina små armar runt min hals och säger ”du är min bästa kompis” 

Eller när du helt spontant frågar mig ”är du gammal mamma?” 

Eller när du säger ”jag tycker om dig mamma” 

Eller när du kommer inspringande i köket när jag lagar mat och frågar ”kan jag hjälpa dig mamma?” 

Eller när du frågar vad nalle, bil, mormor, dusch, mat ja alla ord som du kan vad de heter på engelska. 

Eller när du tittar på ärret på min mage efter kejsarsnittet och säger ”coolt” med ett leende på dina läppar. 

Eller när jag frågar dig vilken mat du vill äta på din födelsedag och du svarar ”hamburgare” även fast du inte tycker om hamburgare:) 

Min och din pappas kärlek till dig kommer aldrig att upphöra vad som än händer i livet. Vi finns där för dig i vått och torrt, i ur och skur. Vi finns där för dig om och när du faller, vi finns där för dig genom lycka och sorg. 

Så våran underbara Gogroda Elsa! Grattis och Hipp hipp hurra på din tre årsdag! Vi älskar dig!1 år…2 år…3 år…

Kram Mamma och Pappa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.