Elsas Dagbok

Kalas idag!

Godmorgon fina!

Tack för alla fina kommentarer om vårt nya badrum/tvättstuga/hall. Det är mer än skönt att det är klart och det är t o m roligt att ta hand om tvätten, men känslan att kunna duscha läääänge utan att varmvattnet tar slut efter fem minuter som det var förut den känslan och lyxen är topnotch! 

Idag ska vi ha kalas! Elsa fyller ju tre år på tisdag så vi firar henne idag med kalas. Tre år…var tar tiden vägen? Inatt när hon vaknade och ropade på mig så gick jag och hämtade henne till våran säng. Gissa om hon blev glad när hon såg det här…⬇️Oj sa hon med ett stort leende. 

Jag gjorde cakepops igår för första och kanske även för sista gången…hahaha. Som det krånglade! Första satsen med ballerinakex blev alldeles för lös så hej hej soporna på den.

Att smälta vit choklad visade sig vara ett konststycke för en ingenjör och jag är ju inte det så hej hej igen soporna. Den klumpade ihop sig totalt och jag hade kunnat använda chokladen som en ätbar snöboll, hihihi. Det blev i alla fall några som jag är lite stolt över…

Hoppas du får en fin lördag…kom ihåg att du är värdefull. 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina

    Hej
    Trevlig blogg du har.
    Cakepops har jag funderat på att prova men de har inte
    Blivit av. Kanske jag kan följa ditt recept om du har något ?
    Ha en fin måndag!
    /carina

  2. Eva Edenhag

    Varför ska man ge sig, när man kan göra om o göra rätt ???? Heja Jossan, på igen så blir det, som det va tänkt. ??
    Elsa kommer att få ett kanonfint kalas. ?