Elsas Dagbok

Nytt jobb på IKEA?

Godmorgon fina!

Så var helgen slut och jag hade mer än gärna haft en dag extra på den. 

Jag ska inte klaga för vi har ändå hunnit med så rackarns mycket i helgen så nu är det bara finliret kvar på renoveringen. 

Idag kommer elekrikern och slår igång strömmen i badrummet och hallen. Det innebär att jag ska äntligen få tvätta kläder i vår nya tvättstuga ikväll när jag kommer hem. Vilken lyx!

I lördags var vi till IKEA och SHOPPADE med STORA bokstäver. Vi köpte bland annat en bänk som jag skruvade ihop igår. 

Jag älskar att skruva ihop möbler från IKEA. Det måste bero på att jag gillar att läsa ritningar och därefter se hur en möbel växer fram…

När jag stod där igår och skruvade lådor med ont i handflatan (blir lätt aj aj i den högra handflatan utav skruvmejseln) så sa jag till min man som tapetserade för fullt att jag borde börja jobba på IKEA och åka runt och skruva ihop möbler till andra människor;) Jag hade fasiken gillat det jobbet!

Men nej! Jag ska inte söka mig till IKEA för det jobb jag har idag trivs jag mer än bra med så jag fortsätter med det. Jag får väl byta ut våra möbler oftare så jag får skruva mer, hihihihi. 

Jag ska fortsätta mitt skruvande ikväll för det är två skoskåp som ska få pryda vår fina hall. Det ser jag fram emot. Skruva och tvätta, hahahahaha! Vi hade hjälp utav den sötaste lilla hjälpredan…allt från dammsugning till att skruva möbler…och däremellan hann hon dra fram alla leksaker och annat löst, hihihihi.

Önskar dig en fin start på veckan. Du är värdefull!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vilket team.ni är, en tapetserar, en monterar o en städar ? Måste ju bli hur bra som helst! Hoppas på en bra måndag, kram på dig.