Elsas Dagbok

Wow…Check it out! 

Godmorgon fina du!

Det har väl knappast undgått någon att den första snön äntligen är här…Det är ju bara att titta i nån kvällstidning och läsa rubriker som ”snökaoset är här” eller nått annat som säljer. Tänk att det är samma visa varje år…jag undrar när de ska lära sig att vintern kommer varje år vid ungefär samma tid, hehehehe. 

Som den norrländska jag så säger jag äntligen eftersom jag gillar snön. Direkt den kom så fick jag julkänslor! Hahahaha, lite tidigt kan man tycka;) 

Snö är så skoj för man kan ju göra så rackarns mycket roligt. Göra snögubbar, snöänglar, skotta snö (jo det är skoj), ta en löptur, åka pulka, ha snöbollskrig och en massa annat bus. 

En till som fullkomligt älskar snön är Elsa. ​Hennes ögon lyste som stjärnor i natten när jag berättade för henne att det kommit snö under natten.

Jag kan lova att det inte var några som helst problem att gå ut till bilen den morgonen:) 

Hur Elsa regerade kan du se på Instagram där jag lagt ut en film när hon fick träffa den första efterlängtade snön. Check it out på mrsjossanbjork.Tänk om vi vuxna var lite mer som barn…? Tänker på Elsa och hur hon regerar när det kommer snö i ansiktet…Hon blir så lycklig och skriker högt av lycka när snön träffar rakt i ansiktet. 

Jag är så tacksam att hon visar mig världen från hennes perspektiv, ett barns outforskade och oförstörda värld.

Världen som hon visar mig är en upptäcktsresa. Jag lär mig så otroligt mycket av Elsa och hon gör mig till en positivare och nyfiknare människa. Tack min Gogroda! 

Så vad säger du…ut och gör en snöängel nu! Jag lovar att du kommer att dra på smilbanden. Have fun in the snow! 

Önskar dig en rolig torsdag! 

Kram Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.