Elsas Dagbok

Jag mår skit!

Jag är en människa som gillar ordning och reda. Var sak på sin plats och rent och fint ska det vara. Jag är en männsika som gillar att organisera saker och det som ska göras. 

Det gör absolut inget att Elsas leksaker ligger lite här och där. Numera ser jag det som nått fint men så var det inte i början utan det är något som jag lärt mig med tiden sedan Elsa kom till världen. 

Men nu!!! Nu mitt i detta byggkaos så mår jag skit över att det inte är nån ordning alls. Igår kväll var det nära att jag fick en panikångestattack för det kändes som att det inte fanns nått slut på denna renoveringen. 

Jag vet att det inte är så utan nästa helg är vi förmodligen i hamn med allt. Snickaren kommer på måndag och fixar det resterande och sen ska M lägga golv och sätta upp tapeterna. Så nästa helg ska vi åka till IKEA och köpa inredningen. 

Nu måste jag stålsätta mig och stå ut en vecka till! Sen blir det att storstäda huset och inreda…behöver jag säga att jag längtar?Gaaaaah!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Bit ihop, inte bryt ihop, ? du har snart rent snyggt o alla grejer på plats. ?
    Se det från den ljusa sidan, så här nära har ni inte varit, sen ni startade med projekte badrum. Kram ❤

  2. Sarah

    Ojojojoj hoppas du kan hålla dej.. förstår dej precis,vi kan inte rusta vi,jag går i taket. !! Tapetsera där går gränsen,men gissa om det kokar i knoppen av allt slipdamm.. kram på dej fina fina Jossan.

  3. Christer Holm

    Jag förstår dig till full och det är inte så jädra lustigt att man vill ha ordning och reda runt dig, jag är nog lite av ett kontrollfreak själv och jag kan tycka att saker som renoveringar är plågsamma..