Elsas Dagbok

Du clown…du är så feg att klockorna stannar och blommorna vissnar! 

Du clown…gör om och gör rätt…ta av din röda clownnäsa, ta ditt ansvar och be om ursäkt för dina urbota idiotiska tilltag! 

I flera dagar har det rapporterats om Clowner som springer runt och skrämmer skiten ur barn och vuxna…

Hur kan det komma sig att vi i Sverige sväljer alla influenser som kommer från USA? Har vi inte viktigare saker att göra? Nä tydligen inte för vissa personer i samhället…

Vad är det som gör att denna clownhysteri sprider sig som ett virus i sociala medier?Ibland vore det faktiskt bra om internet och dess spridningsförmåga inte fanns och denna gången är en sån gång. 

Seriöst…hur jävla dumma i huvudet är ni som håller på med detta? Vad är det som är det roliga i det hela? Vad får du ut av att skrämma en annan människa? Får det dig att känna dig speciell, stark, cool, frän eller? Du är mer än patetisk enligt mig! Du är så feg att klockorna stannar och blommorna vissnar. 

Och du föräldrar som tänker tillåta ditt barn att klä ut sig till clown till Halloween, snälla du…ta din föräldraroll på allvar och var en ansvarsfull vuxen. Tänk några steg längre och på de konsekvenser det kan bli för andra människor som möter ”din” clown, förklara för ditt barn och ta konflikten om det blir en. Du…tänk även på vad de kan bli för konsekvens för dig och framförallt för ditt barn om de möter fel person…

Och du som redan är vuxen och enligt lag får bestämma över ditt liv…VÄX UPP! Om jag vore din mamma skulle jag ta me f n skämmas över dig och läxa upp dig efter noter! 

Ni clowner tänker inte längre än eran fula röda clownnäsa räcker och jag hoppas ärligt att ni möter på fel person när ni springer omkring och skrämmer era medmänniskor och tror att ni är roliga. 

Du fega clown…tänk på alla de barn som är svårt sjuka och bor på sjukhus där de finns roliga clowner för att pigga upp barnen och få dem att tänka på annat och skratta för en stund…

Clown…Kan du tänka? Vad finns under din peruk? Hur tror du att de barnen ser på en clown som kommer in till dem när du springer omkring och fjantar dig och skräms ute i samhället? Barnen kanske har läst eller hört om de skrämmande clownerna…Den ”roliga” clownen kommer tyvärr inte att uppfylla sitt syfte för de sjuka barnen och det är ditt fel! 

Du clown…gör om och gör rätt…ta av din röda clownnäsa, ta ditt ansvar och be om ursäkt för dina urbota idiotiska tilltag så klockorna börjar ticka och blommorna börjar blomma igen! 

Tack för ordet!

//Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.