Elsas Dagbok

Snacka om winwin! 

Run of Hope!

Vilken härlig löprunda och tänk att få göra det för flera goda saker…För att samla in pengar till Barncancerfonden, för att själv motionera, för att få komma ut i friska luften, för att träffa en massa trevliga människor. Snacka om en riktig winwin…

Jag är så rackarns nöjd över mina två varv runt Hammardammen. Fick äntligen träna efter två veckor av förkylning och du…det gick så lätt! Lätt som en plätt! Har inte förlorat mycket kondis alls! Typ noll! Så nu är jag på G igen och fortsätter min träning som planerat. Det känns helt underbart att vara back on tack.

Jag fick sällis av fina Therese på första varvet och jag som inte gärna springer med nån tyckte det var så skoj! Vi snickelisnackade hela varvet och helt plötsligt var vi i mål…tack fina du T för sällskapet. Det där gör vi om vetja! 

I slutet av mitt andra varv kom jag ikapp M och Elsa. Hon hade minsann sprungit precis som hon sa att hon skulle göra och gissa vem som var gladast när hon sprang i mål? Goa unge! Mina fina ❤️I mål!!!Hanna, en av de fantastiska tjejer som anordnat loppet här i Hofors…En nöjd Elsa innan start…En trött Elsa efter att nästan sprunit efter varv runt Hammardammen…då är det skönt att sova en stund…En mindre nöjd Elsa innan vi skulle åka, hihihi.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.