Elsas Dagbok

Cancer…Vad gör du?

Bästa Bloggisar!

Jag har under några dagar fått meddelanden på Facebook att jag ska sätta ett ❤️ i min statusuppdatering för att uppmärksamma kvinnors bröstcancer…

Jag förstår att det är för en god sak men det som jag inte förstår är varför det ska vara ”hemligt”. Jag förstår inte heller nyttan detta hemlighetsmakeri ska göra för alla de som har eller kommer att drabbas av detta helvete i framtiden. 

Jag tänker även på män när jag hör ordet bröstcancer…för även män drabbas av detta. De drabbas även av prostatacancer och annan cancer.

Varför kan vi inte bara uppmärksamma cancer i allmänhet? Det finns ju alltför många olika cancerformer som alla måste utrotas! Detta helvete som drar ner alla som finns i den drabbades närhet..föräldrar, vänner, syskon, mor och farföräldrar, kollegor…och framförallt den drabbade…

Jag skänker med jämna mellanrum pengar pengar till Cancerfonden för att jag vill bidra och hjälpa till…

Vad tänker du göra för att bidra till att detta helvete utrotas en gång för alla? Alla bidrag räknas…många bäckar små…

Du kan gå in på Cancerfondens hemsida och skänka pengar…eller skriv ordet BESEGRA och därefter mellanslag och ditt namn i ett SMS och skicka det till 72988. Då skänker du 50 kronor.
Eller gör som jag… Swisha valfritt belopp till 9005919. 
FUCK CANCER!
Önskar dig en fin fredag!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth Hanefjord

    Här blir en Promenad mot Cancer. Ett bra initiativ av en tjej här i Åsele. Ett riktigt trevligt initiativ där man både får röra på sig och samtidigt ge ett bidrag ?