Elsas Dagbok

Mycket gnäll…

Godmorgon fina!

Nu känns det som jag varit lite av en gnällkärring den senaste tiden. Jag har gnällt över min förkylning, att jag inte får träna, att det är lite mycket just nu överlag..att vi är mitt inne i en renovering och inte kan bo hemma…gnäll, gnäll, gnäll…

Men nu får det vara nog med gnäll även fast det är skönt och viktigt att ventilera emellanåt.

Nu ska jag fokusera på det positiva istället. Det positiva i form utav att jag snart är frisk från förkylningen. Det innebär ju att jag snart får träna igen. Yes! 

När det handlar om renoveringen så ser jag ännu mera ljus i tunneln för det närmar sig med stormsteg att vi kan flytta hem igen och återgå till vardagen. Och vi kommer ju att få det hem som vi vill ha. Vårt alldeles egna hem som vi designat. Tjhoooo! 

Något annat som är mer än positivt är våra underbara vänner som ställer upp i vått och torrt nu när vardagen blir lite sisådär under renoveringen. 

Det är allt från tak över huvudet till middagar och barnpassning. Vi är så rackarns tacksamma för allt ni gör så vi vet inte hur vi ska kunna tacka er.

Tack världens bästa Anna, Eric, Eva och Stig! Ni är makalösa! 

Nått annat som är bra är att det var kanelbullens dag igår och jag åt två stora och goda bullar! Det var en till som åt…lycka! 

Önskar dig en fin onsdag! Du är värdefull! 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Visst är det underbart när man ser ljuset i tunneln, rätt vad det är så befinner man sig på andra sidan, krupit igenom o allt vänder. ?
    Det är viktigt att ha ett bra socialt skyddsnät o goda vänner, det är lite ge o ta som gäller. Tänk så mycket glädje o energi ni skänker, så roligt att ha er som grannar. Kram