Elsas Dagbok

Ett angenämt problem…

Godmorgon fina!

Mina bihålor igår var inte till att leka med! Så in i bängen ont jag hade! Ögonen höll på att ploppa ut ur huvudet…Lukten och smaken som jag äntligen fått tillbaka försvann igen! 

Jag körde på med nässpray och fick snyta ur mig en hel del äckelpäckel! Jag har inte vågat känns efter hur det är idag men jag tror det känns lite bättre…det gör inte lika ont som igår. 

Idag har vi MINUSGRADER här hos oss. Nu är vintern på väg…snart kommer Tomten:) Vad jag älskar hösten! 

Elsa och jag har inga planer idag förutom att vi ska åka eller gå hem till huset där pappan och Mattias bygger för fullt. Där ska vi välja var vi ska sätta våra spottar i taket…ett mycket angenämt problem:) 

Bilder från gårdagen…Elsa körde med vintermössan dagen till ära…i Annas fina växthus…Lycka att få sitta på världens bästa Stigs motorcykel…

Våran kväll avslutades med att vi bjöd över våra vänner Eva och Stig på middag. Så rackarns trevligt! 

Önskar dig en skön söndag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Hoppas verkligen att du är bättre idag, hur mycket snor hinner kroppen producera på en timme ???? Hur mycket som helst tror jag ?
    Fast du va så risig, så bjuder du oss på .middag, o så gott de va , tack än en gång ?. Härligt att Elsa är bättre, att det blev en lättare förkylning denna gång.. kram