Elsas Dagbok

Bästa dagen hittills!

Hallå fina!

Vaknade imorse efter en hel natts sömn. Första på väldigt länge… Kändes i hela kroppen att jag var kryare i kroppen rent förkylningsmässigt. Jag svettades inte eller frös som igår. Så nu verkar det ha vänt…jag är dock rackarns täppt i näsan, orken är inte så braig och smaken är inte den bästa. Jag fantiserar om hur maten och kaffet smakar, hahaha! 

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på en alldeles ny podd! Den är rackarns bra om du gillar löpning som jag gör. Det är Malin Ewerlöf och Petra Månström som har börjat göra en podd ihop. Amen på den säger jag…skrattade så gott åt deras första möte när Malin körde slut på Petra eller var det Petra som inte visste så mycket om intervaller och körde slut på sig själv på en gång? 

In och lyssna! Du hittar deras sprillans nya poddis EWERLÖF&MÅNSTRÖM här.Bilden tillhör Petra Månström och jag har frågat om lov att använda den:) Tack Petra! 

När jag sitter här och lyssnar på poddisen så känner jag verkligen hur jag längtar efter att få träna. Att få snöra på mig skorna och sticka ut och springa. Jag ser fram emot Adventsloppet i Gävle som jag anmälde mig till igår. När jag är frisk så ska jag träna järnet mot det loppet! Heja heja! 

Innan Adventsloppet så ska vi, familjen Björk springa ett lopp för att samla in pengar till Barncancerfonden. Det går av stapeln den 8 oktober här i Hofors. Bor du här eller i närheten så häng på! Anmäl dig här! 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fantisera om smaken…

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.