Elsas Dagbok

Lite stressigt! 

Godmorgon fina!

Nu är det nedräkning till måndagen när projekt sovrum blir verkligt, när det ska rivas väggar och tak, byggas nytt och till sist ska det stå ett nytt badrum/tvättstuga där…yes!

Det som jag tycker är lite stressigt är allt som ska fixas innan…rensas, städas och beställa saker, hantverkare som ska organiseras samtidigt som vi ska ratta den viktigaste vi har nämligen Elsa. 

Mitt i allt skulle jag ibland bara vilja lägga mig ner och försvinna tills allt är klart men det går ju förstås inte. 

Tur att vi kompletterar varandra så bra M och jag mitt i kaoset. Ibland känns det som jag gör mindre än M men det är bara en tokig känsla jag får. Jag gör det som jag är bra på och M gör det som han är bra på så blir det ju topnotch i slutändan. 

Om några veckor har det lättat och då är ALL renovering klar och då jäklar ska vi fira kungligt! Jag ska hitta på nått riktigt mysigt…

Men du…nu är det fredag hela dagen och ikväll är det fredagsmys…Läs gärna mitt rackarns viktiga inlägg om Fredagsmys som jag skrev förra fredagen…F som i fredag…

Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Jobbig o stressande, särskilt när man har barn hemma. Men målet är nära nu, ni får bo i kappsäck ett tag, men det kommer att gå med lite hjälp, från olika håll, ? Kram o ha en härlig fredag.