Elsas Dagbok

Jag är en löpare! 

Godmorgon fina!

Igår när jag slutat jobbet var det dags för ännu ett träningspass. Det blev 2.5 km uppvärming och sen körde jag 6 varv av Almenäspokalen.

Rackarns vad jag gillar att träna och må bra genom träning. Jag är fortfarande förvånad över att JAG, hon som hatade att springa idag kan kalla sig för löpare! 

Vilken jäkla resa jag gjort. En resa som jag är mer än stolt över. Jag är så rackarns glad att jag har en man som uppmuntrar mig till att träna som jag gör. Min alldeles egna materialförvaltare som han själv kallar sig för:) 

Alla träningspass är inte superduperroliga men jag vet ju hur bra jag mår när jag tränar och efteråt så jag gör dem ändå. Det finns liksom inte i min hjärna att jag skulle hoppa över dem bara för att eller hitta på superdåliga ursäkter bara för att slippa. Om kroppen säger nej på grund av sjukdom eller att den är sliten så ställer jag in men det är en helt annan sak. 

Nu har jag tur att det är långt mellan gånger när jag tycker det är tråkigt att träna. Det händer knappt vilket jag är tacksam för. 

Vissa pass är jobbiga och då kan det ibland kännas som att jag aldrig tränat och ibland går det lätt som en plätt. Här snackar vi dagsform och att vara kvinna…

Jag har funderat på vilka lopp jag skulle vilja köra nästa år och här kommer min önskelista…

-Tunnel Run Citybanan

-Women’s health halfmarathon (med dig Mari:)

– Vårruset

– AXA kvartsmaraton (redan anmäld:)

– Tjejmilen (redan anmäld)

– Midnattsloppet

– Adventsloppet Mot nya mål…

Idag blir det vila men det lär väl bli en sisådär 10 000 steg på skolgården:) Bra vardagsträning!

Önskar dig en finfin dag. Du är värdefull!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Visst är det härligt, att hitta ett bra sätt att ta hand om kropp o själ. När man tycker att det är roligt, så går det ju så mycket bättre. Själv ska jag ut på en prommis med Stig snart, han är ju tyvärr inte lika road som jag ? Ha en bra dag kram