Elsas Dagbok

En rolig dag!

Godmorgon fina!

Jag och Elsa hade en sån rolig dag igår. Vi hann med en hel del skoj.

Dagen började med ett besök på brandstationen i Gävle som firade 125 år. Den brandstationen är så rackarns fin. Har du inte besökt den så gör det, ett tips från mig. 

Allt var så rackarns bra ordnat! Ballonger, hjälmar, godis, korv, pysselhörna för barnen, uppvisning av hur en brand på spisen ska släckas, man fick provsläcka en brand med en brandsläckare, rundtur i brandstationen…och det viktigaste av allt enligt Elsa…att provsitta i en brandbil och att Flammy var där. Gissa hur förvånad Elsa blev när Flammy kom fram och sa ”hej Elsa” Hur i hela världen kunde han veta vad hon hette:)

Han fick dock ingen kram av Elsa utan hon gav honom en highfive. Flammy fick en kram av mamman istället. Elsa skulle sitta i brandbilen två gånger. Det spelade ingen roll att det var lång kö. Hon stod snällt i kön och väntade på sin tur. Tror du hon ville gå ur? Hon hade suttit kvar där än om hon hade fått och frågat vad allt var…goaste Elsa. Tjejen som älskar bilar och motorer! Igår skulle hon bli brandman när hon blev stor…undra vad hon ska bli idag:)? När vi kom hem så avslutades vårt äventyr med att köpa lördagsgodis och leka i lekparken en stund.

En rackarns rolig dag. Jag fullkomligt älskar att göra saker med Elsa. Det ger mig så mycket på många sätt och vis att göra saker med sitt barn. Jag är så tacksam att jag får göra det…för  jag lär väl knappast få följa med när hon ska börja dejta killar eller tjejer, hahahaha! 

Nu kör vi sköna söndagen. Önskar dig en fin dag och kom ihåg att du är värdefull!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    En riktigt härlig lördag, dessutom lärorik ?. Det är ju bra att ha valt yrke i unga år, framtiden utstakad mao ? Vi hade oxå en bra lördag,.hos vännerna i Svärdsjö, med umgänge, prommis o lite arbete för Stig, o mycket god mat. Idag blir det 25 års kalas, det ska oxå bli jättetrevligt. Ha en skön söndag. Kram