Elsas Dagbok

Otrogen…

Godmorgon fina!

Fröken PMS här…men ärligt så mår jag så mycket bättre idag…känner mig och ser ut som en svullen fotled, knä eller nått, hahaha. 

Gårkvällen tillbringades i frisörstolen hos fina Jenny och nu är jag grå igen. Grå som en mus, nä skojas bara:) 

Trivs så rackarns bra i grått hår och sen när det går ur så är blir jag Blondie vilket jag också trivs rackarns bra i. Tack Jenny! 

Jag var alltså otrogen min frisör i Gävle för jag kände att jag inte orkade åka dit. Kände för första gången att det var lite för långt att åka fram och tillbaka…Har jag gått och blivit bekväm eller??? 

Tänk att det känns lite som att man sviker sin frisör när man går till en annan…jag känner i alla fall så och jag tror att fler också känner så när de går till en annan. Förlåt Elin…

Nu kör vi torsdag och tänk att det snart är fredagsmys! Halleluja på den! 

Har tyvärr ingen bild på mitt gråa hår men denna bilden har ju mycket grått i sig;) Bild på håret kommer, lovar!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag känner likadant, jag har gått hos samma frisör i flera års tid (men nu har jag inte varit där på typ 1 år). Bara jag tänker tanken på att jag kanske ska gå till någon annan så får jag ångest. Jag älskar ju min frisör och hon känner mitt hår utan och innan och är väldigt ärlig när jag kommer med alla mina idéer! Så jag kommer nog inte att vara otrogen än på ett tag iallafall.. :P Vill ju se ditt nya hår NU!!

    1. Josephine

      Jag var otrogen på grund av hur långt det är att köra och att det blir tidsbrist…Prioriterade helt enkelt annorlunda denna gången, men jag tänkte länge på hur jag skulle göra! Konstigt egentligen för vi bestämmer ju själva var vi vill gå…Bild kommer!!! Kram?