Elsas Dagbok

En kallelse till barnkliniken i Gävle…

Godmorgon fina!

Inatt har jag sovit som en medvetslös. Jag var så trött igår kväll att jag såg stjärnor och några planeter;) men idag efter en mycket god natts sömn känns jag utvilad. 

Stjärnorna och planeterna är borta, hahahaha. Det var länge sen jag hade denna pigga känsla i kroppen och den är så välkommen. 

Elsas förkylning är så pass mycket bättre att vi siktar på föris imorgon. Hon hostar inte alls lika mycket på nätterna vilket gör att hon får sova bra. Så vi håller tummarna att det fortsätter på samma spår.

För nån dag sedan fick Elsa en kallelse till barnkliniken i Gävle…vi fattade nada och jag tänkte att de måste skickat den fel. Jag frågade t o m Mange om de visste mer om Elsas hälsa än oss och om hon hade nån sjukdom som inte vi fått veta än, hahaha. 

Jag ringde dit och fick då veta att vi skulle få komma dit angående hennes förkylningsastma. 

Barnläkaren som vi träffat de två gångerna vi varit inne med Elsa till akuten hade skrivit en remiss till barnkliniken för att följa upp Elsas förkylningsastma. 

Yes så rackarns bra att hon ska få komma dit på en uppföljning. Svensk sjukvård när den funkar som den ska är fantastisk! Tack barnläkaren! 

Vi önskar dig en fin torsdag. Du är värdefull!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.