Elsas Dagbok

Sömnlös natt…

Godmorgon fina!

Sleepless i skogen…så det blir inget Stockholm eller Tjejmilen idag…

Min fina och underbara vän Mari hade erbjudit sig att följa mig ner till Stockholm som sidekick så meningen var att vi skulle åkt iväg här i ottan.

Men natten har för min del varit sömnlös. Jag har legat vaken och lyssnat på Elsas andetag. Vi har varvat med nässpray och andning i hennes mask. Hon har dragit på sig en riktig Elsaförkylning som vi kallar den. 

Jag kanske är töntig, kalla det för vad du vill men när det kommer till Elsa så är jag en riktig lejonmamma. Jag vakar över henne som en hök (borde kalla mig hökmamma istället) när hon är sjuk. 

Igår när hon kämpade med att kräkas slem så kändes det som om mitt hjärta skulle hoppa ut ur mitt bröst. Jag är bara så satans rädd att det ska hända henne något. Det är ju lika bra att erkänna det. 

Även fast jag sett och varit med om mycket tråkigheter när jag jobbade som polis så är det så totalt annorlunda när det handlar om ens egna kött och blod, mitt egna barn, min Elsa. Då slår det till så många andra olika känslor och beteenden som jag knappt anade att jag hade. 

Så jag stannar hemma idag. Det kommer fler lopp inom sinom tid. Att vara mamma till Elsa är så mycket viktigare än vilket lopp som helst i hela världen. Jag gör det som känns rätt för mig och mitt hjärta. 

Önskar dig en fin lördag.Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Helt rätt Jossan ? inget att ens tveka på… Hoppas Elsa mår bättre snart… Skickar krya på Elsa kramar ❤❤❤

  2. Ann-Britt

    Rätt beslut Jossan! Man ska följa sitt hjärta när det gäller sina barn. Det kommer många lopp framöver där du kan få kredit för din träning.
    Många kramar

  3. Eva Edenhag

    Att vara mamma , är verkligen att bli tigrarna på riktigt, att gå genom eld o vatten för sitt barn, är verkligen på riktigt. Elsa har har fått den bästa mamman ever ? Hoppas att denna förkylning försvinner snabbt som bara den. Kram på er.

  4. Elin Dahlström

    Fy bubblan va tråkigt att vakna och läsa detta :( Vet hur du längtat och kämpat! Men jag förstår det fullt ut och hade själv gjort samma val. OCH när det kommer till ens egna barn spelar det ingen roll hur professionell polis/sjuksköterska/förskolelärare man är! Då är man liksom MAMMA. Och det är viktigare än allt annat. Många varma kramar från mig! ♡