Elsas Dagbok

Det var lite tungt men…

Godmorgon fina!

Inatt har jag fått sova betydligt bättre än natten innan. Elsa har hostat till och från och febern har gått ner. Vi har varit vaken en gång och andats i masken. 

Just nu hatar hon att andas i den. Det har gått så bra förut men nu vette tusan vad det är. Vi försöker med allt men det slutar med att vi måste hålla i henne och ge henne den. Det gör ont i mitt hjärta när hon blir så ledsen men vi måste göra det för den ger bra resultat. 

Dr Malin kom hit vettja, du är ju en hejare på att få henne att andas i masken! 

Det var lite tungt att se alla glada miner från bilder som lades upp på Instagram och FB från Tjejmilen, men jag känner att jag tog helt rätt beslut i att stanna hemma. Nästa år är det andra bullar! Och grattis till er alla fantastiska tjejer som genomförde loppet! 

Så eftersom jag missade Tjejmilen igår så har jag skapat ett nytt lopp för mig själv idag…nämligen Jossanmilen:)

Jag vet dock inte ännu var Jossanmilen går av stapeln…Kan bli nere på samhället, i Högbo eller kanske t o m i Gävle. Jag får se var näsan pekar när det blir dags. Har inte bestämt mig ännu…men det lutar åt Högbo. 

Så när frukosten är intagen och nersjunken så blir det till att ge mig av. Jag ska ha min egna lilla tävling och det kommer att bli rackarns skoj! 

Jag kommer även att få en medalj av mig själv när jag går i mål. Heja mig! Det är bara till att göra det bästa av det hela så blir det skoj! 

Önskar dig en skön söndag och tack för att du läser vår blogg. Det är så rackarns roligt tycker jag! Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt att Elsa har blivit lite bättre ? Har du tänkt på en sak Jossan, idag vinner du milen, kommer på första plats, klart det blir medalj. ?? Kram o hade de så skönt.