Elsas Dagbok

Elsa är sjuk…

Godmorgon fina!

Elsa är sjuk…En förkylning har kommit och intagit hennes lilla borg, host host. Jäkla skit också! Så hon blir hemma med pappan och kurerar sig. Vi avgör imorgon hur det blir med hennes medverkan i Tjejmilen…Hoppas hoppas! 

När jag kommer hem idag så drar vi ner till vår vackra huvudstad el Stockholmo en dag tidigare än vi tänkt. Vi hade ju planerat att åka på lördagmorgon men det skippade vi och bokade in en hotellnatt.

Det känns så mycket bättre att inte behöva kliva upp i ottan för att åka och springa Tjejmilen och så kan jag hämta ut min nummerlapp i lugn och ro i eftermiddag istället för imorgon. 

Nu vaknar jag förhoppningsvis utvilad och så får vi ju äta en alldeles utmärkt frulle. Måste ju ladda serru…för det kommer att bli en lång dag.

Vi ska bo på Hotell Clarion Sign mitt i Stockholm. Ska bli så rackarns skönt! Jag önskade ett badkar när jag bokade så håll dina tummar och tår att det finns ett för jag vill bada! 

Och du ikväll blir det den obligatoriska pizzan som jag brukar käka inför ett lopp och sen blir det fredagsmys på hotellrummet. En alldeles förträfflig uppladdning och jag får ju göra den med min alldeles egna materialförvaltare, min man och min sidekick Elsa…det kan inte bli bättre! 

Nu ska jag kliva upp och packa det sista. Jag har med mig trippelt av allt när det gäller träningskläder…Vet inte vad jag ska ha på mig än när jag springer…vilket i-lands problem, hihihi, men ack så viktigt! 

Önskar dig en fin dag!Kram från oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Gud så mysigt att sova på hotell, det är ni sååå värda och jag hoppas att du får ett rum med badkar ♥
    Och jag hoppas att Elsa är tillräckligt pigg så att hon kan hänga med dig imorgon!
    Stort lycka till! ♥
    Kram

  2. Eva Edenhag

    Vilken underbar helg som väntar på er. Hoppas verkligen att Elsa blir bättre, som ni sett fram emot det här. Å, badkar de e grejer de, Stig o jag badar jättefina, tar med oss en varsin Martini o sen fyller vi badkaret med varmt vatten o skum o ibland bubblar vi oxå, vardagslyx kallar vi det.? Lycka till på loppet, hoppas det blir så härligt som du drömt om. ?

    1. Josephine

      Tack snälla du! Om vi inte har badkar på hotellet så kommer jag och lånar ert nån gång? Vilket härligt vardagslyx med en Martini i badkaret! Ha en fin helg! Kramar