Elsas Dagbok

Det gick i 180 knyck! 

Godmorgon fina!

Hoppas du haft en bra helg. Det har vi men den har gått i 180 knyck så nu går jag till jobbet och har lite semester, hahahah. 

Vi har haft besök av Elsas bästaste storebror i helgen så pappan och Fille har haft fullt upp på sitt håll och jag har hängt med Elsan och hittat på bus. 

Det var två trötta föräldrar som knappt hunnit prata med varandra i helgen som somnade tidigt…men vi hann i alla fall prata en stund med varandra innan JB kom på besök.

Veckan i veckan är en bra vecka. På tisdag firar vi bröllopsdag! Vi har då varit gifta i hela 2 år:) Så rackarns härligt! Vad vi tänker göra då får du veta senare…

Och på lördag är det ju Tjejmilen som jag tjatat om här inne ett tag:) Det blir en bra vecka det här…

Nu rattar vi igång måndagen. Tänk så här om du inte tycker om måndagar…Ny vecka, nya möjligheter.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt att få umgås o rå om sina barn, allt för snabb växer dom upp, behovet av föräldrarna försvinner mer o mer. Så står man där o känner sig helt betydelselös, innan man anpassat sig till den nya situationen, ???
    Vi har haft en trevlig helg, fyll av aktiviteter, dessutom träffat tre av de fyra barnen ?. Synd vi inte va hemma, när vi kunnat få besök av två underbara tjejer. Ha en bra dag ?