Elsas Dagbok

Vi höll på att blåsa bort! 

Godmorgon fina du!

Hoppas du sussat lika skönt som mig…Jag och Elsa har sovit själva i våran stora sköna säng medans pappan sovit i loftsstugan med Elsas storebror Fille som är här på besök i helgen.

Men oj vad det har blåst i natt här hos oss…Trodde ett tag att vi skulle blåsa bort:) Det ven i husknutarna och jag kan inte låta bli att tycka att det var lite mysigt ändå. Strömmen var borta under natten men som tur var kom den tillbaka snabbt.

Idag blir det ingen träning. Det är vila som gäller både igår och idag, men imorgon ska jag och Elsa ut och springa våran generalrepetition inför nästa lördag och Tjejmilen. Jag är så rackarns pepp inför det loppet och att jag ska få göra det med vår finaste Gogroda. 

Nu tänker jag och Elsa ta oss en tur till lekparken och sen ska vi ju handla det obligatoriska lördagsgodiset. Pappan och Fillle tänker åka på ett litet äventyr…

Önskar dig en härlig lördag! Du är värdefull!

Kram Mamman Vilken magisk kväll det var igår…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Ja nog blåste det allt. Stig o jag hoppa rätt upp ur soffan, trodde det va en bomb eller dyl. men det va bara en stol dom flög fram över verandan ?
    Att det varit strömavbrott förklarar en del, som.vi funderade på.. Hoppas ni får en härlig dag, undrar vad Elsa väljer för godis idag ? Vi drar iväg på Lumshedens marknad, där finns oxå lite gotta att köpa, tex remmar mmmmmm. ? Kram på er