Elsas Dagbok

Liten blir större alltför fort…

Godmorgon fina!

Igår var det första dagen för Elsa på hennes nya förskoleavdelning Månen. En stor dag för Elsa och en ännu större dag för hennes mamma…

Hela sommaren har hon pratat om att hon är stor nu och ska börja på Månen. Hon har slutat med blöja för hon ska ju börja på Månen, hon kan skala ägg själv för hon ska ju börja på Månen, hon sover i sin säng själv nu för hon ska  ju börja på Månen, hon behöver minsann inga varma kläder på sig när det är kallt för hon ska ju börja på Månen, hon äter hela oliver för hon ska ju börja på Månen, hon går på pottan själv för hon ska ju börja på Månen, hon kan låsa dörren själv för hon ska ju börja på Månen…ja du listan kan göras lång:) 

För min egen del har jag svårt att ta in att hon snart fyller tre år. Detta lilla stora charmtroll som far omkring och upptäcker världen som en virvelvind. 

Hon som ena stunden är bebis och i nästa stund en stor tjej, hon som på morgonen vaknar och tittar på mig och säger att hon tycker om mig, hon som domderar och skriker aja baja till solen när den skiner henne i ögonen, hon som vill titta på Emil i Lönnerberga och Pippi om och om igen, hon som inte har tid att sitta stilla och äta eftersom hon inte är klar med det hon håller på med.

Hon som är helt fantastisk underbar och gör varje dag till en perfekt dag. Tänk att jag fick den äran att bli hennes mamma och följa med på äventyret. Det är i särklass absolut bästa jag någonsin fått göra. 

 Tack Elsa för att du valde mig till din mamma❤️

Önskar er alla en fin dag!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erina Sandow

    Så fint skrivet, ja visst är det magiskt å man har svårt att hinna vara med i svängarna… Obeskrivlig kärlek ♥

  2. Lena Lundin Hedberg

    Goa lilla ”stora” Elsa ! Tänk, de är som stöpta i samma form, Elsa o våran lilla ”stora” Alva. De måsta få träffas nån gång !!! Hi hi hi, jag kan bara tänka mig va mycket hyss det skulle kunna bli !