Elsas Dagbok

Mitt nya jobb

Godmorgon fina!

Redan i torsdags förra veckan så påbörjade jag mitt nya jobb som elevstödjare. Jag och mina nya kollegor var på teambuilding i Falun och övernattade på Falu fängelse. 

Vilka härliga människor! Jag skrattade mer än jag gjort på mycket länge. Det var tok och det var allvar. Jag hann även med att gråta en sväng när jag hade ett lite djupare samtal med en fantastisk tjej. 

Så nu är det full rulle på det nya jobbet och det känns så rackarns rolig. Jag längtar tills på torsdag när barnen ska börja. Det ska bli så roligt och lärorikt att få finnas till för barnen och hjälpa dem när det behövs. 

Idag så är det brandövning som gäller på förmiddagen och till eftermiddagen ska jag jobba på fritids. Det blir en fin och rolig dag!

Önskar dig detsamma och kom ihåg att du är värdefull!

VÅGA!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman

    Du är grym och jag älskar hur du sprider så fin energi.
    Jag har listat några tips på hur man kan få bebisbadandet där hemma lite extra mysigt – kika gärna in och säg vad du tycker :)
    Kram <3

  2. Eva Edenhag

    Så mycket glädje, du kommer att sprida på skolan, förmodligen får du även användning av dina kunskaper som medlare o problemlösare, tror du kommer att göra stor nytta på ditt nya jobb ?