Elsas Dagbok

Vi tar för oss! 

Godmorgon fina!

”Sommaren är kort…det mesta regnar bort…men nu är den här så ta för dig solen skiner idag”… Sjunger Tomas Ledin.

Vi gör som Tomas sjunger och tar för oss! Idag är en ny dag med nya roliga äventyr…

Vi avslutade våran dag igår med en mycket trevlig middag hos våra grannar tvärs över vägen där vi bor (vi har sådana i skogen ;) Så skönt att sitta ner och äta och dricka gott med härliga och trevliga människor. Det är lyx enligt mig. 

 Knack, knack, knack är det någon hemma? 

  Elsas förrätt…så fin igelkott. 

 Koncentrerad Elsa i gungan…

Nu ska denna Jossan ut på ett träningspass. AXA kvartsmaraton närmar sig explosionsartat! Hilfe!

Jag ska springa och möta upp min fina vän Anna efter vägen och så ska jag bjuda henne på ett intervallpass i våran mördarbacke…undra vad hon kommer att tycka om det?:) Efteråt får hon även frulle… Rackarns trevligt tycker jag! 

Senare idag ska vi iväg på ett poolparty med inslag av brännboll för barnfamiljer som vi är inbjudna till, rackarns trevligt! Så idag ska jag ta min vita och vackra kropp och bada i poolen. Hepp hepp på den! 

Nu rockar vi! Önskar dig en härlig lördag.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Låter så härligt! Vår dag var inge vidare igår. Kom ut till torpet och upptäckte att vi haft inbrott. Inget sönderslaget annat än 2 dörrar till uthusen. Träffade 2 jättetrevliga poliser. Svea var helt hypnotiserad av alla grejer som hängde på dom och försökte charma dom genom att köra sin gräsklippare, tror att det fungerade ☺ Som tur var försvann inget av känslomässigt värde men känslan av att någon rotat bland mina kläder i sovrummet är jäkligt obehaglig. Men några omgångar i tvättmaskinen o en rejäl dos såpa så ska torpet bli vårt igen.

    1. Josephine

      Nej men åh va drygt!!!! Att veta att någon rotat omkring hemma hos sig är pest! Förstår dina känslor och de är helt naturliga. Tycker synd om er! Klart som korvspad att Svea charmade poliserna? varför kan inte folk bara låta bli andras saker… Hoppas ni får en fin dag idag! Kramar till dig? Och du…hör av dig om du funderar över nått…