Elsas Dagbok

Pissdag! 

Hallå fina!

Vissa dagar är bara så rackarns dryga och borde inte få finnas…idag har jag en sån dag…en riktigt pissdag på ren svenska.

Jag stack ut och tränade, försökte tänka positiva tankar, se på det fina som fanns runt mig men vet du, det hjälpte inte. Tryckte i mig en näve med blåbär och smultron. Det var gott men inte hjälpte det mot min irritation, hihihihi. 

 Så nu har jag varit nere på samhället själv, köpt mig fina rosa rosor för det behöver jag och det är jag värd. Jag har ätit en glass i min ensamhet och nu ska jag rulla hemåt. Hoppas min pissdag slutar bättre än den började…men det vette fan. Jag får väl punka på vägen hem, hahahahaha. Tänk positiva tankar Josephine! 

 Hoppas du har en bättre dag än mig!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Hoppas du fick avsluta pisssagen i armarna på Magnus, det brukar kännas mycket bättre så ? Vi har haft en bra dag, med mycket jobb som vanligt .Jag har målat gaveln på huset, Stig har snickrat o bästa Hampus har varit här o klippt gräset. Kram på dig o hoppas det blir en bättre dag imorn . ?

  2. Elin

    Vi hatar pissdagar! Dock är de ju nödvändiga för att vi ska lära oss uppskatta de braiga ♡ Hoppas att det vänder snarast! Varma kramar från mig