Elsas Dagbok

Kan någon förklara för mig? 

Godmorgon fina!

Igår hade vi fullt upp. Träningspass för mig, mördarintervaller bidde det. Efter det när jag skulle klippa gräsmattan lät våran åkgräsklippare inte som den skulle så jag vågade inte klippa med den. Fick då ta handgräsklipparen…snacka om extra träningspass…puh!  Efter husarbetet var överstökat så åkte vi ner på Cruisingen som var i byn. Jag har aldrig varit nån större fan av detta men det beror på för många dåliga erfarenheter i jobbet som polis…fulla människor som beter sig värre än värst och människor som hänger ut ur bilarna och leker med döden…eller när de låter småbarn stå på helt oskyddade i den öppna raggarbilen…

Det var riktigt trevligt att åka ner och kolla lite. De var fina bilar och trevligt folk. De där fulla människorna hade inte kommit fram ur sina grottor än…de brukar oftast komma fram när barnfamiljerna gått hem. 

Men du, när fullvuxna män vill bränna sönder däck för att visa sin manlighet, det har jag inte mycket övers för. Jag förstår inte grejen med det…hahaha. Och kan nån förklara för mig vad det är som de tävlar i? Mest rök eller?  

  Elsa och pappan tyckte det var skoj när det brändes däck alltså när det burnades. Elsa skrattade högt och sa att ”bilarna dansade” Själv började jag tro att pappan stora dröm var att få bränna gummit ur vår gamla Renault;) 

Vi får ju inte glömma inköpet av det första lördagsgodiset…Vilken lycka! Och fort gick det när Elsa plockade ihop sitt godis…jag hann knappt vara med, hihihi. 

   Lycka…

Önskar dig en fin söndag. Du är värdefull.

Kram Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Stig o jag va oxå ner o kollade bilarna, men då stod dom snyggt uppställda i Hagaparken. Vilka skönheter o vilken nostalgitripp för oss gamlingar ?
    Men själva crusingen hoppade vi över, svängde våra lurviga på Torsloge istället.
    Å lyckliga Elsa, äntligen lördag ???
    Hur gick det, stoppade hon in allt på en gång, eller förstod hon att duga o njuta av karamellen ? Ha en härlig söndag. Kram

    1. Josephine

      Var ni? Vi måste kanske gått om varandra… Hon stoppade inte i sig alla utan hon åt sina rosa favoriter med vördnad. En groda och lite av en seg råtta slank också ner? Ha en fin söndag ni också. Kram