Elsas Dagbok

Jag är helfrälst! 

Provsprang mina nya löparskor från Saucony idag och jag är numera helfrälst! Frälst i den bemärkelsen att jag älskar dessa skor. Det är första gången jag inte fått ont någonstans i mina fötter. Helt otroligt! Jag bara skuttade fram! 

Köpte även en ny pattehållare i form av en sport bh igår och pattarna satt fast riktigt ordentligt. Precis som det ska vara.

Mitt tips till dig som ska köpa ny pattehållare…prova, prova, prova lite till, studsa i provhytten och kläm och känn. De ska sitta fast och din bh ska vara skön. Topviktigt! 

Jag provade igår så att svetten rann men jag gav inte upp! Jag är stolt över det för jag brukar oftast ge upp när det gäller att prova kläder och så tar jag bara nått vilket resulterar i besvikelse. Men inte denna gången:) 

Så idag har det blivit två pass. Först körde jag själv ett ca 6 km pass och sen blev det en tur med pappan och Elsa. Då blev det intervaller på 30 sekunder X 10 st intervaller följd av styrketräning. Båda passen gick så jädrans bra! Jag gillar att träna med min familj. Det är så skojsigt!   

 Under ett träningspass har nöden ingen lag, hihihi. 

  Mina darlingar! 
 Livsnjutaren som läser ett purfärskt nummer av Vi Föräldrar samtidigt som hennes päron körde intervaller. Älskade unge?

Önskar dig en fin fredag.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.