Elsas Dagbok

Ge mig mer av dessa! 

Godmorgon fina!

Ge mig mer av dessa! 

Vilken härlig och svettig dag jag hade igår… En sån där dag som jag vill ha fler utav. En dag där jag laddade batterierna och bara mådde bra. Vi hade perfekt sommarväder enligt mig. Blåsigt och soligt och precis så där lagom varmt. 

Jag började dagen med ett pass med intervaller. Först uppvärming i 5 minuter och därefter 2 minuters intervaller med 1 minuts vila då jag gick. Detta upprepades 8 gånger och därefter nerjoggning. Skönt, jobbigt och svettigt som tusan! Och så såg jag en liten huggorm…

När jag kom hem från den turen så klippte jag hela vår gräsmatta. Varje gång jag klipper den så slår det mig hur rackarns roligt jag tycker det är. Borde kanske blivit trädgårdsmästare istället;) 

Efter lunch så var det dags för ett träningspass till. Pappan hade ju beställt PT tid:) Vi körde samma upplägg som sist och han svettades och stånkade, hihihihi. Här kan du läsa om vad vi gjorde.

Jag tycker han är sjukt duktig. Han har ju hållit på med multisport i sina dagar så än sitter takterna i.  

Elsa åkte gladeligen i vagnen och hejade på sina päron som kämpade väl i den underbara sommardagen. 

   Heja älskling! 

Kvällen avslutades med en cykeltur till våra fina grannar. Det var Elsas premiärtur och hon gillade det mycket. Det blir fler såna spontanturer i sommar kan jag lova.

Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Vilken härlig dag ni verkar ha haft!! Längtar ännu mer efter min semester nu så att jag också bara kan göra det jag vill på dagarna :D
    Hoppas att även den här dagen blir lika härlig!
    Kram!