Elsas Dagbok

Jag har gått på högvarv i flera dagar…

Godmorgon fina!

Igår kväll gick proppen ur mig. Jag var helt kaputt och så in i bängen trött. Ögat hade nått tics för sig för det ryckte hela tiden i det. Det har det iofs gjort i flera dagar. Det brukar göra det när det är och varit lite för mycket. Hjärnan kändes som en hög med bomull med en massa fluff fluff. 

Jag har gått på högvarv i flera dagar ända från jag åkte till Gargnäs. Fullt upp och knappt någon tid till återkoppling och batteriladdning för mig själv. Det tar på kan jag lova. Hur ni ensamstående fixar att ratta allt själv förstår jag inte men ni är fanatstiska på alla sätt och vis och jag hoppas ni förstår det. 

Nu tänker jag landa ordentligt i semesterlunken och bara vara och göra det jag vill tillsammans med min familj utan en massa krav från andra. Punkt och slut.

Kom ihåg att du är viktig och värdefull! Våga säga nej och ta ingen skit från någon. Lev livet här och nu, ge någon ditt leende, var inte bitter för det blir inte bättre. Omge dig med människor som ger dig energi och kasta bort energitjuvarna. Du lever ditt liv och du är din egna regissör. 

Önskar dig en härlig dag!

Kram Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Det är viktig att ladda batterierna, det gör man ju på olika sätt. Att göra saker man tycker om, antingen själv, eller med människor man får energi av, som du säger, försöka att minimera de som suger all energi ur kroppen på en.. Ibland tänker jag för mycket på de som inte jag är så viktig för,istället för att vara glad för dem som bryr sig om mig, sånt är oxå små enrrgitjuvar i vardagen. Trots min ” höga ” ålder har jag mycket att lära. Hoppas ni får en skön o avslappnad dag i Paradiset. ?

    1. Josephine

      Kloka ord från en klok kvinna! Jag är så less på dessa energitjuvar så jag håller på att kräkas… Vi lär ju så länge vi lever. Ha en fin dag du också så kanske vi ses längs vägen. Kramen☀️?