Elsas Dagbok

Jag har bestämt mig för en sak…Tanke till handling…

Godmorgon finaste!

Hoppas du sovit gott inatt med många härliga och snälla drömmar. Jag har sovit skönt vilket var välkommet. 

Du…Redan när mina tankar på en joggingvagn började ta form i mitt huvud så började även en annan tanke att hoppa fram då och då. En tanke som jag inte kunde eller ville slå ifrån mig. Den växte sig allt starkare och så hade jag bestämt mig. 

Tanken som nu kommer att bli till handling och verklighet är att jag och Elsa ska springa Tjejmilen tillsammans! Hon i joggingvagnen och jag ska ratta den:) Det kommer att bli så rackarns roligt att få göra detta tillsammans med Elsa. Hoppas hon också tycker det…

Pappan får ta emot oss när vi går i mål! Heja oss!  

  Bästa betyget som vagnen kan få, hihihihi!  Nu ska vi nöta mil efter mil, hon och jag…Så rackarns roligt och inspirerande! 

Någon som läser bloggen som ska springa Tjejmilen? 

Önskar dig en fin tisdag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johannes

    Grymt bra mål (och grymt bra vagn, har en likadan!).
    Diggar hon att sitta i vagnen? Vår dotter är lite yngre men diggar det, ska bli kul sen när hon är lite större och kan vara med mer under löpningen.

    1. Josephine

      Tack snälla! Elsa älskar att åka med i den när vi springer. Hon vägrar kliva ur den när vi kommer hem vilket jag tar som ett mycket gott betyg? Elsa sitter och skriker ”spring fortare mamma” hahahahaha! Hur gammal är eran dotter?

  2. Jannice

    Det blir ingen tjejmil för mig i år… men någon gång framöver är jag faktiskt sugen att springa :) Bara mina ben vill samarbeta någon gång!

  3. Eva Edenhag

    Härligt att du blev då nöjd med vagnen, den kommer säkert att få göra rätt för sig ? Vi ska ropa o heja när ni joggar förbi här, eller så tar ni er ett vattenstopp, så vi få studera vagnen !!! Ida blir vi inte hemma, tar med oss husvagnen upp till Järvsö, där ska vi dansa i kväll ? återkommer till byn imorn. Ha en härlig dag ?