Elsas Dagbok

En olycka händer så lätt…din idiot! 

Godkväll fina!

Äntligen är vi hemma efter 73 mils bilkörande. Jädrar så rackarns skönt det är. 

 När vi kom hem hade pappan lagat tacos och städat huset samt lagt klart det nya golvet! Det blev så rackarns bra! Jag bara älskar golvet (och min man) och hela huset känns mycket större, fräschare, hemtrevligare och modernt. Hallelujamoment! 

 

Åter till bilkörningen…Sträckan mellan Söderhamn och Gävle…Vilken olyckssträcka. Det är bara rena ramen turen att det inte händer ännu flera olyckor än vad det gör.

Det slog mig idag att det man ser när man kör där är bara bromsljus och idioter som har en högerfot gjord av bly samt att de ligger så nära framförvarande bil att du knappt får emellan ett frimärke! 

De är så rackarns korta omkörningssträckor att det blir en direkt livsfara när idioterna kommer körandes i mycket hög fart. De hinner köra förbi fyra bilar och sen blir de tvungna att panikbromsa för att tränga sig in i kön igen!

Seriöst era jävla idioter. Fattar ni vad ni utsätter er själva, era passagerare, era anhöriga och era medtrafikanter för? Nej ni gör ju inte det! Ni fattar liksom inte ett skit! 

Ni jagar en tid som inte finns och ni leker med döden hela tiden. Skäms på er! Ni borde fan inte ha ett körkort. Gör om och gör rätt. Använd huvudet om du nu har nått…Betvivlar dock starkt att du har nått men jag kan ju alltid hoppas för en olycka händer så lätt och jag är så tacksam för att vi är hemma…

Nu ska jag heja på Island!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Skönt att höra att ni är hemma välbehållna. Så härligt att Magnus hann göra klart golvet, ser så fint ut. Du har en duktig gubbe du oxå. ?