Elsas Dagbok

Aldrig tråkigt! 

Godmorgon fina!

Sovmorgon! Jag vaknade nyss och Elsa sover än! Hon somnade halv åtta igår och jag vid nio. Så rackarns härligt och mer än välbehövligt. 

Livet med en liten Gogroda på snart tre år är aldrig tråkigt. Det är full rulle och raka rör från morgon till kväll. Det är lek, bus och mys hela dagen lång och ordet vardagsmotion får en helt ny innebörd:) 

Igår hade jag satt mig i soffan för att försöka ta en femminutersvila och Elsa gick omkring med mormor så såg hon mig där jag satt där i soffan och blundade…”Inte sova nu mamma” skrek hon glatt när hon såg sin mamma sitta där med hängande huvud och dreglet hängandes halvt ut genom munnen;) 

Vi åker hem imorgon igen och det ska bli så rackarns skönt att komma hem till pappan igen. Vi längtar som tusan efter honom. 

Jag längtar också efter måndagmorgonen för då ska jag ila iväg och hämta joggingvagnen som kommit…gissa om jag längtar till premiärturen…och jag har bestämt att även pappan ska med:) 

Önskar dig en fin lördag. Du är värdefull! 

Kram Mamman 

   

  Elsa körde ett gymnastikpass i mormors skinnsoffa igårkväll innan John Blund kom och hälsade på:) 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Hoppas er sista dag hos mormor blir full av roligheter. Hoppas även den långa resan hem, går lika bra, som resan upp. Kram på er ?

    1. Josephine

      Tack snälla du Eva! Det ska bli så skönt att komma hem och slippa denna hemska mygg och knott som finns här. Det är så sjukt mycket av dem och vi ser ut därefter….? Hoppas ni har det bra där hemma! Vi ses när vi kommer hem. Kram kram?