Elsas Dagbok

Något som jag tycker är rackarns roligt! 

Godmorgon fina!

Nu kommer du säkerligen att tycka att jag är lite knasig i bollen men något som jag tycker är rackarns roligt att göra är att klippa gräsmattor! Det hade du aldrig kunnat ana dig till va;)? 

Igår efter vi ätit middag så gick jag ut och klippte våran gräsmatta. Det tog sammanlagt 1 timme och 30 minuter.

Det vette tusan varför jag tycker det är så rackarns roligt men jag tror det beror på att jag ser att det blir resultat hela tiden och mindre och mindre gräsmatta kvar att klippa. Sen när jag kom in så var jag så nöjd över mig själv. En skön känsla.

En del av gräsmattan klipper vi med en traktor och en del med en vanlig gräsklippare som man drar. Den är tung så det ser jag som extra och bra träning. Nu är gräsmattan klippt och fin till midsommar.

I går så kom Elsas nya resväska. Hon blev så glad över den. Det ska bli skoj att se vad hon tänker packa ner i den när vi ska åka till momo. Ballilonger som hon kallar ballonger ska i alla fall med har hon bestämt:)

Vi önskar dig en härlig dag. Kom ihåg att VÅGA!  Och du…nu är det inte långt kvar till semestern! Jippi!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vi tycker olika o så bra det är ? Jag gillar att rensa i rabatterna o trimma lite med min lilla fantastiska batteridrivna handtrimmer ?. Vad spännande för Elsa att få packa sin egen fina resväska, det blir nog många bra o ha saker, hon kommer att visa för mormor ? Ha en härlig dag. Kram

    1. Josephine

      Ja det är en himla tur? Jag är inte den som rensar rabatterna? Ja hon tycker så mycket om sin nya resväska! Ha en härlig dag du också! Kram