Elsas Dagbok

Alla dessa listor!!!

Alla dessa listor som cirkulerar på bloggar och Facebook…som jag diggar dem. Jag tycker ärligt det är så rackarns roligt att läsa dem så därför bjussar även jag på en lista. Tack fina Vanja för peppen och inspirationen.

Speciell egenskap? Ser ”faror” och ”hinder” långt i förväg och före andra. Mina tankar är flera steg före och jag är ofta mycket snabb i tanken. Detta är både på gott och ont tycker jag. Ibland blir det bara jobbigt och ibland har jag haft stor hjälp utav det. 

Vilken årstid är bäst? Hösten! Jag älskar denna årstid när luften är hög och klar. Det är lätt att andas och träden är ju bara så otroligt fina.

Senaste lästa blogg? Petra Månström aka Maratonpetra. Så inspirerande och motiverande blogg som drivs av en klok och härlig kvinna. Heja dig! 

Vad får jag aldrig nog utav? Svår fråga…mig själv förstås, hihihi. Skojas bara, men att känna mig behövd känns bra i hjärtat. 

Om jag var tvungen att äta en sötsak för resten av mitt liv? Mumsmums! Skulle ärligt kunna äta hur många som helst!  

 Mitt senaste inköp? En Pippiresväska till Elsa.

Vad lyssnar jag helst på när jag är ute och springer? En bra podd om träning eller riktigt tung musik.

Mitt första gosedjur och vad hette den? Han hette Svante och är en gosehund. Han finns kvar och bor på svärfars vind.

Vad vill jag inte ångra när du sitter på hemmet en dag? Att jag inte vågade och var en fegis. Att jag inte gjorde det jag ville. Att jag inte stod upp för mig själv och andra. 

Vad tycker du om listor? Hiss eller diss?

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.