Elsas Dagbok

En mycket speciell dag idag…

Godmorgon fina!

Idag känns det bara så rackarns bra att åka till jobbet. Idag är dagen när jag ska skriva under mina uppsägningspapper och det känns så makalöst rätt. Hallelujamoment delux på alla sätt och vis. Jag är så glad att jag äntligen tog steget! 

Det känns som en mycket speciell dag idag för på något knasigt sätt är det stort att säga upp sig från ett jobb som varit mitt i 13 år. Jag är i alla fall så rackarns glad och framförallt stolt för att jag vågat ta steget att lämna något som inte alls är bra och börja på något som jag känner är helt rätt.

Om du går omkring och tvekar när det gäller din jobbsituation eller annt i ditt liv som inte känns bra så säger jag bara ”VÅGA.” Våga gör en förändring för din egen skull. Det är du som spelar huvudrollen i ditt liv och du är din egna regissör. Se till att göra det bästa utav det här och nu. Det är du värd! Vi lever ju bara en gång i alla fall vad vi vet och jag vill inte sitta på hemmet och ångra vissa saker i mitt liv.

Om du är tveksam så låt besluten mogna fram. Gör inget förhastat utan känn verkligen efter och ställ de positiva saker mot de negativa sakerna. Känn efter hur det känns i magen och låt besluten komma till dig. Är det meningen så är det meningen. Jag hejar på dig!

Nu ska jag ratta igång denna dagen. Önskar dig en fin måndag och kom ihåg…DU bestämmer över ditt liv!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.