Elsas Dagbok

Mitt vältränade lilla arsle;) 

Hallå fina!

Nu är det söndagkväll. Pappan och Elsan har precis gått ner till bastun för att bada bastu en stund och jag har städat bort den goda grillmiddagen och just satt ner mitt söta lilla vältränade arsle i soffan, skööönt;)

Helgen har varit bra. Igår var vi och hälsade på min lillebror och hans familj. Mycket trevligt förutom att jag åt lök och fick sota för det när vi kom hem. Som tur var så gick det över fort.

Idag så tog jag och Elsa en långpromenad. Det slutade med att jag sprang hem med Elsa i barnvagnen. Kände att jag ville känna hur det kändes att springa när jag tagit bort hudförändringen. Det kändes super! Åh vad jag älskar att springa!

Jag har rådfrågat en läkare som jag känner och litar på och hen har sagt att jag kan springa. Och det var som sagt inga problem alls!

När vi kom hem så körde jag även styrka för kroppen. Så rackarns skönt! Kände mig så glad efteråt.

Så nu blir det en vecka fullproppad med träning. Jag höll ju på tokabstinens av att vara stilla. Det är inget för mig längre! Inte alls!

 Elsas nya hobby:) Gissa hur mycket ”dun” eller vad jag nu ska kalla det som låg i vagnen efter en sisådär 10 blommor, hihihihi.

Nu ska jag bara vara tills de kommer upp från bastun. Hoppas du har en fin kväll.

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Vad härligt! Längtar också efter att kunna springa igen men får fint vänta tills efter bebis är färdigbakt och jag känner mig stark igen ❤️

  2. Eva Edenhag

    Heja Jossan, full fart igen ? Er helg verkar ha varit härlig, Vi har oxå haft det bra, kalas på fredag, loppis runda på lördagen o på kvällen dans på Tors ( flätade mig själv, men flätan höll inte ens till pausen ?) Idag har vi haft besök av släkt o vänner, Vi lagade.mat tillsammans o hade en trevlig dag o kväll, Nu sitter vi som två soffpotatisar o kollar fotboll. Hoppas Elsa somnade nån minut i vagnen. ? Ha en härlig vecka ?

    1. Josephine

      Tack Eva! Eran helg verkar också varit härlig! Nästa gång så flätar jag dig om vi är hemma! Jo hon somnade i sängen när vi kom hem hahahaha, goa ungen! Ha en härlig vecka ni också. Kram?

  3. Marina

    Sitter i min soffa med en brännande bakdel efter ett hårt pass med min PT idag. Jösses liksom :-D Så skönt att det gick bra att springa! Kram!

    1. Josephine

      Åh va härligt med träningsvärk! Då känns det som man verkligen kört järnet och lite till, heja dig??? Ja det kändes så rackarns skönt, tack snälla! Kram