Elsas Dagbok

En fullspäckad vecka…

Godmorgon fina!

Helgerna går alltid för fort. Jag kan inte fatta var tiden tar vägen…Helt plötsligt är det liksom bara måndag och jag undrar varje måndag, var f n tog helgen vägen?

Nu är det endast ynka två veckor kvar innan jag går på en efterlängtad och behövlig semester. Som jag längtar.

Denna vecka är fullspäckad för min del så jag hoppas den går fort.

Ikväll är det första matchen för Sverige i fotbolls EM. Den ser jag verkligen fram emot. Elsa ska få vara vaken och titta på matchen hon också. Nu är det så att hon inte är så intresserad av fotboll har jag märkt men vi ska nog kunna underhålla henne ändå på nått sätt. Allt går som min man brukar säga :)

Imorgon ska jag äntligen få ta bort min hudförändring. Jag har även en annan hudförändring som jag haft en längre tid som jag skulle vilja ta bort. Jag ringde HC i förra veckan och frågade om de kunde ta bort även den. Sköterskan skrev in vad jag ville. Så vi får se om de finns tid till det annars får jag boka en ny tid för att ta bort den. 

Vad som så ska även den puts väck! Vill verkligen ta bort dem för de upptar alltför mycket av min tankeverksamhet. Tankeverksamhet som jag kan lägga på betydligt roligare saker.

Sen på onsdag har jag mitt spännande möte…Berättar självklart mer sen när jag vet mer. Detta möte ser jag verkligen fram emot rackarns mycket. Det är bara att gilla läget, följa med och njuta av åkturen. Vad som än händer så vet jag att jag lär mig något av det och att det är någon mening med det hela.

Hur ser din vecka ut? Jobb, plugg, föräldraledighet eller vad gör du på dagarna? Berättar gärna, jag är nyfiken.

Önskar dig en fin dag. Du är värdefull!
Kram Mamman 

 Heja mamman❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Som.pensionär har man ju inte så mycket på sin agenda ? Idag blir det ett besök av min bror med fru, resten av dagen ägnas åt gräsklippning o Stig spikar på utedasset. Tisdag, skolavslutning, tyvärr hinner vi bars med två, skulle vilja hinna med två i Valbo oxå, men dom krockar med varandra. Onsdag, Gävle sjukhus o arbetsterapeften, sen till Ikea o köpa dagblad, möjligen till Uppsala o köpa stolar. Torsdag, fotvård, får väl passapå att veckohandla, när jag är nere pä bruket. Fredag Stig på röntgen, sen tio årskalas plus att vi har en 30 åring samma dag, hmm blir svettigt ? Lördag, Då blir det dans ??har en 29 åring att fira, men hon bor för långt borta.Söndag, grillning med goda vänner, å det krockar med en av våra bästa vänner som fyller år, hur fixar vi det, ja de kan man undra ? Så fattig o långtråkig är ju inte persionärslivet. ?

    1. Josephine

      Åh jädrar i min låda! Jag som tycker min vecka är svettig hahahahahaha! Jag ligger i lä!!!!! Ha en fin vecka och kom ihåg att andas! Kram❤️

  2. Jannice

    Den här veckan är fullspäckad för mig med! :)
    Idag ska vi på utvecklingssamtal med Freja, imorgon har de stora tjejerna skolavslutning och på fredag har vi sommarfest på jobbet :D