Elsas Dagbok

Svårt att slappna av…

Godmorgon finaste!

Jag är så trött… Igår på dagen trodde jag ärligt att jag skulle somna i stolen där jag satt. 

Jag är trött för att jag har så attans svårt att slappna av när Elsa inte sover i vår säng längre. Jag kommer inte in i nån djupare sömn. Jag går upp flera gånger per natt och tittar till henne. Varje gång så ligger hon där och sover som en stock.

Jag oroar mig för allt från att hon ska trilla ur sängen, kliva upp utan att vi märker det och gå ut eller sluta andas. Fy f n vad jag blir less på mig själv. Jag tänker liksom 100 steg före och räknar ut vad som skulle kunna hända…Tänker värsta tänkbara hela tiden. Snacka om arbetsskadad! 

Igår natt när hon vaknade så ville hon inte sova i vår säng utan hon var väldigt bestämd när hon sa att hon skulle minsann fortsätta sova i sin säng. Så det var bara för mamman att lägga sig brevid som en ostkrok och vänta tills hon somnade igen. Det tog ca 1 minut….

Jag är självklart både stolt och glad över att hon vill sova i sin egna säng. Det är en stor grej både för Elsa och för oss. Nu är det bara för mamman att ta sig kragen och sluta tänka värsta tänkbara scenario och försöka sova gott.  

 Stora tjejen❤️

Nu är det fredag! Måtte dagen swischa förbi för vi är bortbjudna ikväll. Trevligt och gott ska det bli.

Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.